Kontakta vår bovärd Tomas på telefon 076-227 20 20

Fastigheter

Torggatan 2

Lugnt och attraktivt boende med 28 lägenheter i centralt läge vid Kristdala torg. Trapphus med hiss och loftgång. De flesta entrédörrar ligger mot den lummiga och gröna innergården där det finns gott om plats för gemenskap. Fastigheten ligger precis intill Coop, biblioteket och alla övriga verksamheter runt torget där det ofta arrangeras aktiviteter och evenemang.

Antal lägenheter: 28

Antal våningar: 3 och 4

Hiss: Ja

Balkong/uteplats: Samtliga lägenheter har balkong mot antingen anliggande gator eller mot innergården.

Läs mer

Nyhemsgatan 8

Fräsch fastighet i attraktivt och centralt läge med sammanlagt 13 lägenheter. Trapphus med hiss och loftgång med egen entrédörr mot trevligt grönområde på baksidan. Översta våningen har trapphus. Samlingslokalen Pelarsalen finns i källaren. Parkering intill fastigheten och Coop ligger precis intill.

Antal lägenheter: 13

Antal våningar: 3

Hiss: Ja

Balkong/uteplats: Uteplats för boende i markplan, våning 2 och 3 har balkong

Läs mer

Urdalsgatan 7

Urdalsgatan 7A och 7B erbjuder 13 attraktiva lägenheter i såväl markplan som på våning 3. På mittenplanet är det företagshus och verksamhetslokaler med ingång från markplan mot Storgatan. Parkeringsplatser och mindre grönyta vid de två entréerna. Nära till grönområde med lekplats.

Antal lägenheter: 13

Antal våningar: 3

Hiss: Nej

Balkong/uteplats: En av lägenheterna i markplan har egen uteplats och på våning 3 har alla balkong. Allmän gräsyta.

Läs mer

Körlingsgatan 4

Körlingsgatan 4A, 4B och 4C har 18 trevliga lägenheter med balkong längs med hela lägenheten. Härliga grönytor och lekplats precis inpå knuten. Stor parkering med rymlig garagebyggnad med tak varav ett fåtal har garagedörr. PRO har sin samlingslokal i markplan.

Antal lägenheter: 18

Antal våningar: 2 våningar, 3 trappor

Hiss: Nej

Balkong/uteplats: Alla lägenheter på våning 1 och 2 har balkong

Läs mer

Dämsvägen 2-4

Fastighet med 10 helt nyrenoverade lägenheter med uteplats i markplan och balkong på våning 2, Härliga grönytor och lekplats precis inpå knuten. Stor parkering med rymlig garagebyggnad med tak varav ett fåtal har garagedörr. Brandstationen ligger på gaveln.

Antal lägenheter: 10

Antal våningar: 2

Hiss: Ja

Balkong/uteplats: Samtliga lägenheter i markplan har uteplats och på våning 2 är det balkong, varav 2 st är inglasade.

Läs mer

Storgatan 44

Fastighet med sammanlagt 13 lägenheter fördelade på två uppgångar. De flesta lägenheterna har balkong. Härliga grönytor och lekplats precis inpå knuten. Parkering både på framsidan och baksidan. KristdalaHems kontor ligger i källaren på gaveln.

Antal lägenheter: 13

Antal våningar: 3

Hiss: Nej

Balkong/uteplats: Vissa lägenheter har balkong.

Läs mer

Företagshuset

På företagshuset på Storgatan 42 kan du hyra kontor eller lokaler för din verksamhet. När du hyr kontor ingår gemensamt kök, fikarum med smart-tv och konferensrum med whiteboard ingår. Här finns självklart fiber, WiFi, skrivare, fri parkering och förstås, trevliga jobbarkompisar!

Hyr kontor

Är du intresserad av att hyra kontor/rum på företagshuset för din verksamhet är du välkommen att kontakta Ulf Ivarsson. Prisexempel exkl. moms.

- Dag/möblerat 190 kr/dag

- Halvrum ca 950 kr/månad

- Helrum ca 1 900 kr/månad

Läs mer

Torggatan 3

I vår fastighet på Torggatan 3 ligger Mötesplats Kristdala. I samarbete med föreningslivet och kommunen har vi iordningställt lokaler för bibliotek, fritidsgård, föreningslokal och offentlig toalett. Hela fastigheten hyrs av Oskarshamns kommun som i sin tur hyr ut kontor och förråd till Kristdala Samhällsförening.

För bokning av föreningslokalen kontaktas Fritidskontoret på telefon 0491-882 01 eller e-post: fritidskontoret@oskarshamn.se.

Läs mer

Kristdalahem AB

Storgatan 44
572 73 Kristdala

Kontakta oss

Telefon: 076-227 20 20
E-post: info@kristdalahem.se

Social media